SISTE NYTT 1:
Fra Svensktopp til Rock'n Roll blir fra 15.august 2022 å høre på FM-nettet i Larvikområdet, da Radio Laagendalen bytter navn til Radio Larvik og starter opp sendinger på 107,1 MHz på FM-båndet. Mine sendetider vil bli på tirsdager kl.20 og lørdager kl.21.
SISTE NYTT 2:
Jeg har fra og med uke 22-2022 også inngått samarbeid med Radio Stryn som heretter kommer til å sende Fra Svensktopp til Rock'n Roll på onsdager kl.22 og lørdager kl.08. Nettradio finner du øverst i menyen her på siden. Jeg ønsker alle lyttere av Radio Stryn hjertelig velkommen til mine sendinger!

Søk i spillelister (artist og/eller låttittel): 

INFORMASJON:
Fra Svensktopp til Rock'n Roll er et allsidig musikkmagasin med godt voksne som hovedmålgruppe. Programmet sendes ukentlig på 8 norske radiostasjoner og èn svensk, og programmet varer i 55 min. Programmet inneholder musikk fra de fleste genre, alt fra country og gammelpop til visesang, norske og svenske slagere, 70- og 80 talls pop osv. Vi har også et fast countryhjørne hver uke med tre countrylåter fra inn- eller utland. I første sending i hver måned har vi for tiden også egne temaprogrammer i samarbeid med tidligere NRK-programleder og musikkekspert Sigbjørn Hemstad.

Programleder og ansvarlig for programmet er Thomas Neraasen som også produserer dansebandmagasinet For Swingende på flere av de samme radioene som sender Fra Svensktopp Til Rock'n Roll. Programmene blir produsert på Gjøvik og distribuert til de de ulike radioene via internett.

Ønsker din radio å formidle Fra Svensktopp til Rock'n Roll på sitt sendenett, ta kontakt på E-post til
post@svenskrock.net så kan vi få til en avtale.
Det er gratis å motta programmet via e-post, men dersom du ønsker programmene tilsendt på CD ser vi gjerne at radioen selv dekker utgifter til CD og porto på 25 kr pr.uke.

På denne siden kommer vi til å legge ut spillelistene for programmet i etterkant av hver sending. Ønsker du å sende musikk til programmet kan du sende mp3/wav-filer på E-post til post@svenskrock.net . Ønsker du å sende meg fysisk CD, ta kontakt på e-post for å få postadressen. Vi spiller de fleste musikkstiler, men legger vekt på at mesteparten av musikken skal tiltale et voksent publikum, derfor garanterer vi ikke at vi spiller all musikk vi får inn, men vil du forsikre deg om at musikken blir spilt så anbefaler vi å sende ei mp3-fil på mail først som vi kan lytte til før du sender en hel CD.

Programmet sendes på følgende kanaler og tidspunkter:

Radio Toten - onsdag kl.19 og søndag kl.16 (NB_ Sendetidene her varierer ofte fra uke til uke, så sjekk www.radiototen.no for eksakt sendetidspunkt for den aktuelle uka)
Radio Øst - tirsdag kl.09 og lørdag kl.17 ("Thomas spiller skandinavisk" sendes mandag kl.14 og onsdag kl.22)
Radio Hallingdal - ukjent sendetid(ta kontakt med radioen for nærmere info)("Thomas spiller skandinavisk" sendes også på Radio Hallingdal)
Radio Krokom - onsdag kl.16 og søndag kl.12
Radio Larvik - tirsdag kl.20 og lørdag kl.21
Radio Modum - lørdag kl.17, mandag kl.14 og onsdag kl.19(erfaringsmessig blir programmene hos Radio Modum noe forskjøvet, så tidspunktene her er bare omtrentlige)
Radio Rana - mandag kl.14 og fredag kl.13 - ("Thomas spiller skandinavisk" sendes torsdag kl.15)
Radio Nordkapp
  - natt til torsdag kl.00:03 og lørdag kl.19:03("Thomas spiller skandinavisk sendes natt til fredag kl.00:03 og lørdag kl.22:03)
Radio Stryn - onsdag kl.22 og lørdag kl.08
 

MINNEORD:                      
Min gode venn og       samarbeidspartner i    Fra Svensktopp til      Rock'n Roll gjennom  14 år, Per Johan         Skjærstad, døde          onsdag 20.august       2014, 63 år gammel. Jeg minnes Per Johan som en kunnskapsrik og meget engasjert og omgjengelig mann som jeg har hatt mange hyggelige møter og radioopptak med disse 14 årene. Jeg kommer alltid til å minnes ham med stor takk-nemlighet og med mange gode minner fra våre utallige radioopptak både med Frem fra Glemselen-hjørnet, Skjærstad Spesial og presentasjon av mange nye artister og talenter som Per Johan har introdusert i mine sendinger. Per Johan sin bortgang betyr også at Skjærstad Spesial nå er historie, men siden jeg har fått tillatelse fra Per Johan sin familie til å fortsatt bruke stoffet vi har laget tidligere, så skal vi ikke se bort fra at jeg kan komme tilbake med repriser av noen av innslagene våre en gang i framtida. Jeg vil med dette lyse fred over Per Johan Skjærstads gode minne.