LYTT TIL "FRA SVENSKTOPP TIL ROCK'N ROLL"-SENDINGENE HER:
(nytt program publiseres hver natt til mandag)

UKE 49-2020:
(Dette programmet er et temaprogram der Sigbjørn Hemstad og Thomas Neraasen tar for seg solokarrierene til de fire Beatles-medlemmene.)
 

UKE 48-2020:
(Dette programmet innholder et intervju og to nye låter fra Agno Stiksrud i tillegg til musikk fra bl.a. Vebjørn Bråthen, Rammeskeiv, Sie Gubba, Arvid "Akke" Strand og Torgeir & Kjendisene.)
 

UKE 47-2020:
(Dette programmet er et portrettprogram om Benny Borg i anledning hans 75 års dag nå i november 2020. Her byr jeg på en rekke av mine egne favorittlåter fra Bennys platekarriere i tillegg til at jeg forteller litt om hans lange karriere.)
 

UKE 46-2020:
(Dette programmet inneholder musikk fra bl.a Baksia, Van Halen, Kari & Ivar Medaas, Heidi Hauge, Kristina Fagervold og Maria Holand Tøsse. Sistnevnte gjør jeg også et intervju med.)


UKE 45-2020:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA FLERE AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 45-46.
(Inneholder et portrettprogram om Kim Larsen i anledning av hans 75 års jubileum som skulle vært nå i oktober 2020.)

UKE 44-2020:
(Dette programmet er en såkalt "landskamp" mellom Sverige og Norge der Sigbjørn Hemstad og undertegnede setter likeverdige band og artister fra begge land parvis opp mot hverandre og deler ut våre helt subjektive poeng til låtene tildslutt. Blir det norsk eller svensk seier? Du møter bl.a Ingjerd Helen, Kari Ormestøyl, Trio Me Bumba, Ann-Louise Hanson og Gluntan.)
 

UKE 43-2020:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA FLERE AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 43-44.
(Inneholder et portrettprogram om Smokie i anledning av deres 55 års jubileum nå i 2020.)

UKE 42-2020:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA FLERE AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 42-43.
(Inneholder et portrettrogram om Cliff Richard i anledning av hans 80 års dag nå i oktober 2020.)

UKE 41-2020:
(Dette programmet inneholder et intervju og tre låter fra Anne-Lena Ekstrøm i tillegg til et innslag med Gjøvik-gruppa FriFant angående revyen de skal spille på Samfunnet på Gjøvik i slutten av oktober 2020. Det blir også ny musikk fra Martin Nyhus Skarphol, Erika Jonsson og en ønskelåt fra en av våre lyttere med gruppa Absolute Pleasure)
 

UKE 40-2020:
(Dette programmet er et temaporgram om norske hits fra 70 tallet og hvor vi møter artister som Unit Five, Stein Ingebrugtsen, Bakklandet Bassangforening, Anita Skorgan og Lillebjørn Nilsen.)
 

UKE 39-2020:
(Dette programmet imeholder intervju og en låt med svenske Mona Nylin samt musikk fra bl.a Elvic Kongolo, Vazelina Bilopphøggers, Frank Helland, Danny Stay, Ann Tayler og Susann Sonntag.)
 

UKE 38-2020:
(Dette programmet er et portrettprogran om Dum Dum Boys i anledning deres 35 års jubileum under sitt næværende navn nå i 2020..Her blir det mye fakta om bandets karriere samt musikk fra en rekke av deres mange album.)
 

UKE 37-2020:
(Dette programmet inneholder et innslag med Silja Kahrinen Sollien inkludert to låter som hun har spilt inn i tillegg til musikk fra bl.a Leif Roar Øyås, Lyle Lovett, Ann Tayler, The Beatniks og MGP Jr 2020.)


UKE 36-2020:
(Dette programmet er et temaprogram om artister fra Wales, nemlig Tom Jones, Mary Hopkin og Bonnie Tyler, hvor Sigbjørn Hemstad og Thomas Neraasen snakker om artistene og spiller noen av deres mest populære låter.)
 

UKE 35-2020:
(Dette programmet er et portrettprogram om Vidar Lønn Arnesen hvor jeg spiller masse musikk fra hans mange plateutgivelser og forteller en del om hans lange karriere i radio, TV og som sang- og plateartist.)


UKE 34-2020:
(Dette programmet inneholder intervju og musikk med Martin Nyhus Svarthol i tillegg til musikk fra bl.a Caitlin Palm, Rotlaus, Sara Evans og Hardhaus.)
 

UKE 33-2020:
(Dette programmet inneholder intervjuer med Steinar Elvis Lyshaug og Torill Beate Nilsen og musikk fra sistnevnte i tillegg til Hardhaus, Fami & The Odd Sons, Teddy Nelson, Tom Olav Tyssøy, Staut og Rune Sanden.)
 

UKE 32-2020:
(Dette programmet er et minneprogram etter nå avdøde Kjell Karlsen, hvor Sigbjørn Hemstad og Thomas Neraasen forteller om Kjells lange liv og karriere samt spiller mye musikk som Kjell har vært involvert i som orkesterleder.)
 

UKE 31-2020:
(Dette programmet er et "tipsprogram" som er baserrt på artisttips fra folk på Facebook og hvor jeg selv har valgt ut låter med de bandene og artistene som er blitt foreslått av publikum. Her får dere høre bl.a Bamses venner, Steve Wariner, Status Quo, Leon Russell og Manfred Mann's Earth Band.)
 

UKE 30-2020:
(Dette programmet er det siste av årets sommerspesialer, hvor jeg i denne sendinga tar for meg noen av mine egne hit-favoroitter fra perioden 2000 til 2011. Du får høre artister som M2M, Amy MacDonald, Atomic Kitten, Gaute Ormåsen, Marit Larsen og O-Zone.)


UKE 29-2020:
(Dette programmet er det tredje av årets sommerspesialer, hvor jeg i denne sendinga tar for meg noen av mine egne barnestjerne-favoritter gjennom tidene. Du får høre artister som Marte Sveen, Anita Hegerland, Lille Eris, Eivind Løberg, Lille Grethe og Jannicke Abrahamsen.)


UKE 28-2020:
(Dette programmet er årets andre sommerspesial og inneholder mine egne instrumental-favoritter gjennom tidene. Du får høre artister som Lena Teigen, Klaus Wunderlich, Gary Moore, Sigurd Køhn, Kjuaguttene og Kai Robert Johansen.)
 

UKE 27-2020:
(Dette programmet er årets første sommerspesial og inneholder mine egne balladefavoritter gjennom tidene. Du får høre artister som Tommy Nilsson & Tone Norum, Sissel Kyrkjebø, ZZ Top, Vestlandsfanden, Dire Straits og Morten Harket.)
 

UKE 26-2020:
Dette programmet er et portrettprogram om Evert Taube i anlending hans 130 års jubileum nå i 2020. I dette programmet spiller jeg mange av Taube sine mest kjente viser og prater selvsagt mye om hans lange karriere og liv.
 

UKE 25-2020:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 25-26.
(Inneholder et hyllestprogram til Vazelina Bilopphøggers i anledning deres 40 års jubileum nå i 2020, hvor låtvalget er basert på avstemming blant Vazelina-tilhengere på Facebook.)

UKE 24-2020:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 24-25.
(Inneholder et portrettprogram om The Teddybears i anledning deres 40 års jubileum nå i 2020)

UKE 23-2020:
Dette programmet er et minneprogram etter Kenny Rogers som døde tidligere i 2020. I dette programmet spiller Sigbjørn Hemstad og Thomas Neraasen en rekke av Kenny sine større og mindre slagere, og prater selvsagt mye om hans lange karriere.
 

UKE 22-2020:
Dette programmet inneholder musikk med bl.a Rune Sanden, Ulabrand, The Beatniks, Little Richard, Paul Overstreet og Per Ellingsen.


UKE 21-2020:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA FLESTEPARTEN AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 21-22.
(Inneholder et portrettprogram om Creedence Clearwater Revival i anledning John Fogerty sitt 75 års jubileum)

UKE 20-2020:
Dette programmet inneholder musikk med bl.a Sie Gubba, Nordic Tenors, Hilljacks, Kjell Karlsens orkester, The Faroe Boys og Agnetha Fältskog.
 

UKE 19-2020:
Dette programmet inneholder intervju og to låter fra Silje Torsøe i tillegg til musikk fra årets sesong av Hver gang vi møtes, Fami and The Odd Sons, Carina Dahl, Danny Stay med flere.


UKE 18-2020:
Dette programmet er et portrettprogram om Halvdan Sivertsen, produsert i samarbeid med Sigbjørn Hemstad. Her blir det mye musikk fra Halvdan sin diskografi og en del prat rundt hans lange karriere.


UKE 17-2020:

DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA FLESTEPARTEN AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 15-16.
(Inneholder et portrettprogram om Wenche Myhre i anledning hennes 60 års jubileum som plateartist.)

UKE 16-2020:
Dette programmet innholder innslag og musikk med Caitlin Palm og Kjell Bekkelund, samt låter fra artister som Aslag Haugen, Sigrid Haanshus, Spelloppmaker og Morgan Sulele.
 

UKE 15-2020:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA FLESTEPARTEN AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 15-16.
(Inneholder et portrettprogram om Agnetha Fältskog og hennes solokarriere både før og etter ABBA.)

UKE 14-2020:
Dette programmet er et portrettprogram om Åge Aleksandersen i anledning hans 70 års jubileum i 2019 og 55 års jubileum som artist i 2020. Her byr Sigbjørn Hemstad og Thomas Neraasen på mange av Åges største hits og selvsagt en del fakta og småprat rundt Åges lange og spennende karriere.
 

UKE 13-2020:
Dette programmet er et minneprogram etter nå avdøde Hans Petter Hansen, hvor vi får musikk fra hele hans platekarriere krydret med litt fakta om karrieren hans fra 70 tallet og fram til hans bortgang.
 

UKE 12-2020:
Dette programmet er et portrettprogram om visesanger og dansebandvokalist Lasse Johansen i anledning hans 70 års dag nå i mars 2020. Her blir det musikk både fra Lasses tid i Ole Ivars og Vandrerne samt musikk han har gjort som soloartist og med sitt eget band, selvsagt iblandet en del fakta og anekdoter fra hans liv og karriere.
 

UKE 11-2020:
Dette programmet er et portrettprogram om Jahn Teigen i anledning hans bortgang nå i 2020, og en reprise av samme program jeg sendte i forbindelse med Jahns 70 års dag i 2019. Programmet inneholder musikk fra hele Teigens karriere ispedd en del fakta om karrieren hans innimellom musikken.
 

UKE 10-2020:
Dette programmet innholder innslag og musikk med Synnøve Aanensen, Fami & The Odd Sons og FriFant/Viggo Sandvik i tillegg til låter fra blant andre Vebjørn Bråthen, Raylee og Rein Alexander.
 

UKE 09-2020:
Dette programmet er et temaprogram om legendariske Sun Studios i USA og en rekke av artistene som spiler inne plater der, først og fremst på 50 tallet. Her får du høre artister som Elvis, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis og Rufus Thomas. Med meg i studio har jeg også musikkekspert Sigbjørn Hemstad.

 

UKE 08-2020:
Dette programmet er et portrettprogram om det gamle pop- og dansebandet Septimus i anledning av at deres tidligere frontfigur Steinar Fjeld fyller 70 år nå den 3.mars i 2020. Her får du masse musikk fra de fleste av bandets plateutgivelser krydret med en del fakta om Septimus sin karriere fra 1969 og fram til rundt 1983.
 

UKE 07-2020:
Dette programmet innholder et innslag og flere låter med gruppa G-35 i tillegg til musikk fra bl.a Arnkjell Engtrø, Jeanette Nielsen, Rune Sanden, Less Pål og Guitar Tom & The High Cats.


UKE 06-2020:
Dette programmet er et temaprogram om Gro Anita Schønn i forbindelse med at hun skulle fylt 70 år i disse dager. Her får du høre en rekke kjente og mindre kjente låter fra hennes platekarriere, pluss en del fakta og småprat rundt karrieren hennes fra 60 tallet og fram til hennes død i 2001.
 

UKE 05-2020:
Dette programmet er et temaprogram om Olav Stedje og andre.folkekjære artister fra Vestlandet nord for Bergen, slik som Tone Damli. Redddik, PK & Dansefolket og Dance with a stranger. Med meg i studio har jeg også kollega Sigbjørn Hemstad.
 

UKE 04-2020:
Dette programmet er et portrettprogram om Bruce Springsteen i anledning hans 70 års jubileum høsten 2019. Du får høre en rekke av hans store hits samt en del fakta om hans lange karriere.
.(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT UTGAVE AV DET PROGRAMMET SOM SENDES PÅ RADIO PGA TO LÅTER SOM ER SPERRET AV YOUTUBE)

 

UKE 03-2020:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA FLESTEPARTEN AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 03-04.
(Inneholder tipsprogram med band og artister som folk på Facebook har tipset meg om og hvor jeg har valgt ut låter fra de albumene jeg er blitt tipset om. Vi får høre bl.a Kim Larsen, Home Free, Byting og Jill King for å nevne noen.)

UKE 02-2020:
Dette programmet er et portrettprogram om gammeldansmusikeren Freddy Kristoffersen, hvor jeg spiller musikk fra en rekke av hans mange album samt forteller om hans lange karriere fra sist på 60 tallet og fram til hans bortgang i 2006.
 

UKE 01-2020:
Dette programmet er et temaprogram om Svensktoppen på 80 tallet, produsert av Thomas Neraasen og Sigbjørn Hemstad, og blant artistene du får høre nevner jeg bl.a. Svenne & Lotta, Ulf Lundell, Wizex, Vikingarna og Alf Robertson.
.(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT UTGAVE AV DET PROGRAMMET SOM SENDES PÅ RADIO PGA EN LÅT SOM ER SPERRET AV YOUTUBE).
 

UKE 52-2019:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA FLESTEPARTEN AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 52-01.
(Inneholder portrettprogram om Dizzie Tunes med fakta og musikk fra bandets lange karriere.)

UKE 51-2019:
Dette programmet er en julespesial hvor jeg byr på julemusikk fra bl.a Kjetil Kjelle, Danny Stay, Kristina Fageervold, Flemming Gammelholm og Jens Book-Jenssen, i tillegg til at det blir et lengre innslag med showgruppa FriFant fra Gjøvik/Toten, både fra deres jubileumsshow i høst, samt en prat om deres kommende julekonsert på Gjøvik 3.juledag. Bent Ture Tomtum blir intervjuet, samt et par publikummere.
 

UKE 50-2019:
Dette programmet er et portrettprogram om Tor Endresen hvor jeg får besøk av "Tor-ekspert" Anita Paulsen Barlund i studio, og vi skal prate mye om Tors karriere samt spille en rekke låter fra hans mange plateutgivelser.
 

UKE 49-2019:
Dette programmet er et portrettprogram om Inger Lise Rypdal i anledning hennes 70 års dag. Her får du mye fakta om Inger Lises karriere og en rekke smakebiter fra hennes rikholdige repertoar.
 

UKE 48-2019:
Dette programmet er et temaprogram om Svensktoppen på 70 tallet ved Thomas Neraasen i samtale med Sigbjørn Hemstad. Vi spiller en rekke låter som lå på Svensktoppen under 70 årene, deriblant Family Four, Harpo, Ann-Louise Hanson, Kjell Hanson og Frida fra ABBA
.(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT UTGAVE AV DET PROGRAMMET SOM SENDES PÅ RADIO PGA EN LÅT SOM ER SPERRET AV YOUTUBE).
 

UKE 47-2019:
Dette programmet er et portrettprogram om Kjetil Kjelle, også kjent som "OL-Fatter'n", hvor Kjetil kommer i studio for å prate om sin karriere og spille en del av hans mange innspillinger.
 

UKE 46-2019:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA SAMTLIGE AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 46-47.
(
Inneholder portrettprogram om 3 Busserulls i anledning av at primus motor i bandet, Karl Magnus Sjøen, skulle fylt 75 år nå i 2019 dersom han fortsatt hadde levd. )

UKE 45-2019:
Dette programmet inneholder intervju og ny musikk med Toten-jenta Stina Kjelstad, i tillegg til ny musikk fra bl.a. Kristina Fagervold, Baljehøns, Dag KIng, Spelloppmaker og The Playtones.
 

UKE 44-2019:
Dette programmet er et temaprogram der Sigbjørn Hemstad intervjuer undertegnede om band og artister som har vært med og preget min musikksmak fra barndommen og fram til i dag. Av band og artister få du høre Doodle Bugs, Håkon Banken, Trond Erics, Vestnorge, Lillan Askeland, Ottar Johansen og Helge Borglund.
 

UKE 43-2019:
Dette programmet er et portrettprogram om CC Cowboys i anledning deres 30 års jubileum i 2019, med fakta om bandets historikk og musikk fra hele deres karriere.
 

UKE 42-2019:
Dette programmet inneholder årets andre innslag i serien "På et teppe ved Mjøsa", hvor gjesten min denne gang er Toril Bilden fra Hadeland. I tillegg byr jeg på et intervju og musikk med countrybandet Hilljacks, og ellers låter med artister som Hardhaus, James Last, TNT og The Cars.
 

UKE 41-2019:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA CA HALVPARTEN AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 41-42.
(
Inneholder minneprogram etter nå avdøde Anne Grete Preus og innholder både en del fakta om hennes karriere og mye musikk fra både solokarrieren hennes og fra tida med Veslefrikk og Can Can.)

UKE 40-2019:
DETTE PROGRAMMET ER IKKE TILGJENGELIG PÅ YOUTUBE DA CA HALVPARTEN AV LÅTENE ER SPERRET AV YOUTUBE PGA OPPHAVSRETT, SÅ PROGRAMMET KAN KUN HØRES PÅ RADIO I UKE 40-41.
(
Inneholder temaprogram om artister fra Telemark, slik som Sputnik, Odd Nordstoga, Ronald Holmberg, Ingebjørg Bratland og Jannicke)

UKE 39-2019:
Dette programmet inneholder musikk med bl.a Vebjørn Bråthen, Siw Larsen(inkl intervju), Morten Sønsterudbråten(inkl.intervju), Hege Bringsverd og Stine Grytøyr.
 

UKE 38-2019:
Dette programmet er et portrettprogram om Jahn Teigen i anledning hans 70 års dag i september 2019. Programmet inneholder musikk fra hele Teigens karriere ispedd en del fakta om karrieren hans innimellom musikken.
 

UKE 37-2019:
Dette programmet inneholder årets første utgave av sommerserien "På et teppe ved Mjøsa", hvor Trine Kvambe er gjest, samt musikk fra bl.a The Nightdrivers, Erika Hansson, Jim Reeves. Heidi Hauge og Danny Stay.(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT UTGAVE AV DET PROGRAMMET SOM SENDES PÅ RADIO PGA EN LÅT SOM ER SPERRET AV YOUTUBE).
 

UKE 36-2019:
Dette programmet er et portrettprogram om Lillian Askeland i forbindelse med hennes 70 års jubileum nå i 2019. Her får du både fakta om Lillian og musikk fra hele hennes karriere.
 

UKE 35-2019:
Dette programmet er et temaprogram i samarbeid med Sigbjørn Hemstad som omhandler Svensktoppen på 60 talllet og som inneholder musikk fra bl.a Trio Me Bumba, Hepstars, Cornelis Vreswijk, Povel Ramel og Gunnar Wiklund.
 

UKE 34-2019:
Dette programmet inneholder musikk fra bl.a Ingrid Williams(inkludert intervju), Danny Stay, Aina Wassvik(inkludert intervju), Ole Ellefsæter og Pepita Slappers(inkludert intervju).
 

UKE 33-2019:
Dette programmet inneholder musikk fra bl.a Anne Lise Gjøstøl, Sie Gubba, TT Grace(inkluderer også et intervju med bandet), Anne Margrethe Husby, Dwight Yoakam og Marianne Faithfull.
 

UKE 32-2019:
Dette programmet er et temaprogram hvor Sigbjørn Hemstad forteller om sin karriere i NRK, Totenschlager osv, og vi hører musikk som har formet Sigbjørn sitt forhold til musikk opp gjennom årene og musikk som har stått ham nært i forholdelse med hans arbeid innen både media og platebransje. Vi får høre Kjetil Kjelle, Dænsebændet, Sven-Ingvars og Ole Ivars for å nevne noe.
 

UKE 31-2019:
Dette programmet inneholder sommermusikk fra bl.a Finn Eriksen, Benny Borg, Jan Høiland, Ole Ellefsæter, G.Thomas, Angela Lidin og James Last.
 

UKE 30-2019:
Dette programmet er en sommerspesial og inneholder sommermusikk fra bl.a Anne Engh, Bryan Adams, Bruce Springsteen, Christer Sjögren, Dolly Parton og Briskeby.
 

UKE 29-2019:
Dette programmet er en sommerspesial og inneholder sommermusikk fra bl.a Ivar Medaas, Steinar Fjeld, Gunslingers, Halvdan Sivertsen, Vidar Sandbeck og The Vanguards.
 

UKE 28-2019:
Dette programmet er en sommerspesial og inneholder sommermusikk fra bl.a Vidar Sandbeck, Odd Børre, Britt Nilsson, Bøgdabråk og Postgirobygget.
(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT VERSJON AV DET SOM SENDES PÅ RADIOEN PGA EN LÅT SOM ER SPERRET AV YOUTUBE).
 

UKE 27-2019:
Dette programmet inneholder sommermusikk fra bl.a Ivar Simastuen, Rolf Just Nilsen, Åsa Jinder, K.M.Myrland, Östen Warnerbring og Sven Bertil Taube.
 

UKE 26-2019:
Dette programmet inneholder en rekke av mine egne favoritter fra Eurovisjon Song Contest 2019 samt musikk fra bl.a Hege Bringsverd, Stine Grytøyr, Leif Roar Øyås, Kristine Øyås Whitson og Frem fra Glemselen.(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT VERSJON AV DET SOM SENDES PÅ RADIOEN PGA EN LÅT SOM ER SPERRET AV YOUTUBE).
 

UKE 25-2019:
Dette programmet inneholder intervjuer og musikk med Agno Stiksrud og Aina Wassvik, i tillegg til musikk med bl.a. Midtbø's kvartett, Key Brothers, Dolly Parton og Danny Stay.
 

UKE 24-2019:
Dette programmet inneholder musikk fra bl.a. Vebjørn Bråthen(inkludert intervju), Teddy Nelson, Bobby Bare, Kirsti Sparboe og Rune Sanden.
 

UKE 23-2019:
Dette programmet inneholder musikk fra bl.a. Keiino, Kai Ulfeng(inkludert intervju), Aage Samuelsen, Lillian Askeland, Alan Jackson og Sigrid Haanshus.
(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT OG FORKORTET VERSJON AV PROGRAMMET SOM SENDES PÅ RADIO PGA EN LÅT SOM ER SPERRET AV YOUTUBE).
 

UKE 22-2019:
Dette programmet er et temaprogram om rock og blues fra 70 tallet produsert i samarbeid med Sigbjørn Hemstad og Dagfinn Duslrud. I programmet hører du artister som Joni Mitchell, David Bowie og The Clash.(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT OG FORKORTET VERSJON AV PROGRAMMET SOM SENDES PÅ RADIO PGA FLERE LÅTER SOM ER SPERRET AV YOUTUBE).
 

UKE 21-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Frank Helland, Rita Eriksen, Cowboy-Laila, Heidi Hauge og Modum Toraderlag, samt et innslag om Kvennstugguteateret i Vallset og årets oppsetning av "Hu Dagmar"
.

UKE 20-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Hasse Andersson, Kirsti Sparboe, Hilde Halseth(medvirker også på intervju), Jenny Jenssen, Arne Benoni og Arvid "Akke" Strand.
 

UKE 19-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Inger Lise Hope, Karoline Taraldsøy, Rita Engebretsen/Helge Borglund og Sonja Bjønnes. De to førstnevnte medvirker også på intervjuer.
 

UKE 18-2019:
Dette programmet er et temaprogram om amerikanske visesangere på 60 tallet produsert i samarbeid med Sigbjørn Hemstad, som er medprogramleder sammen med Thomas Neraasen. I programmet hører du artister som Everly Brothers, Simon & Garfunkel, Tom Paxton og John Denver.(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT VERSJON AV DET SOM SENDES PÅ RADIO PGA MUSIKK SOM ER SPERRET AV YOUTUBE)
 

UKE 17-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Vazelina Bilopphøggers, Good Gospel, Wenche Myhre, Arnstein Tungvåg, Trine Kvambe og Arvid Strand.
 

UKE 16-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Vazelina Bilopphøggers, Bygg Band, Ivar Simastuen, Ottar Johansen og Tor Endresen.
 

UKE 15-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Vazelina Bilopphøggers, Toby Keith, Stine Nilsen, Jon Skolmen og intervju
+ musikk med Lillebror Vasaasen.
(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT UTGAVE AV VERSJONEN SOM SENDES PÅ RADIO PGA MUSIKK SOM ER SPERRET AV YOUTUBE)
.
 

UKE 14-2019:
Dette programmet er et temaprogram om jazzmusikk som er innspilt hjemme hos jazzmusiker og jazzekspert Bjørn Kristen Ørbæk på Hamar med Sigbjørn Hemstad og Thomas Neraasen som programledere. Bjørn deler av sine kunnskaper rundt jazzmusikken og vi får høre musikk med artister som Benny Goodman, Glenn Miller, Nat King Cole og Ella Fitzgerald.

UKE 13-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Vazelina Bilopphøggers, Misty, Terje Nilsen, Åge Aleksandersen og smakebiter fra den nye barneplata til Linda Torgersen.
 

UKE 12-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Vazelina Bilopphøggers, Wenche Myhre, John Lundvik, Inger Lise Hope og Frode Johansen.(NB: PROGRAMMET ER EN REDIGERT UTGAVE AV DET SOM SENDES PÅ RADIOEN PGA MUSIKK SOM ER SPERRET AV YOUTUBE).
 

UKE 11-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Michael Jackson, Vazelina Bilopphøggers, Sigrid Haanshus, Ronald Holmberg og Tom Bråthen samt to låter fra Hver gang vi møtes.

 

UKE 10-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Dolly Style, Ola Uteligger, Vazelina Bilopphøggers, Stine Nilsen, Ulabrand og Hver gang vi møtes. (NB: Programmet er en redigert utgave av det som sendes på radio pga musikk som er blokkert på YouTube).
 

UKE 09-2019:
Dette programmet er et temaprogram der tema er Sven-Ingvars og hvor Sigbjørn Hemstad har intervjuet både Ingvar Karlsson fra Sven-Ingvars og Sten Åsberg i tributebandet Popnix som gjør en del hyllestkonserter til Sven-Ingvars. Innimellom hører vi selvsagt mye god Sven-Ingvars musikk pluss noen låter med Popnix.
 

UKE 08-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Vazelina Bilopphøggers, Stine Nilsen, Grete Bogen, Ann-Kristin Dørdal, Keiino og Inger Lise Hope, samt et par låter fra Hver gang vi møtes.
 

UKE 07-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Vazelina Bilopphøggers, Stein Ingebrigtsen, Ottar Johansen, Ann-Kristin Dørdal og Dire Straits, samt et par låter fra Hver gang vi møtes.(NB: Redigert utgave i forhold til programmet som sendes på radio pga blokkert musikk på YouTube).

 

UKE 06-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Vazelina Bilopphøggers, Bjelleklang, Dean Martin, Country-Raymond, Hellbillies og låter fra Hver gang vi møtes.
 

UKE 05-2019:
Dette programmet er et jubileumsprogram til ære for Vazelina Bilopphøggers som fyller 40 år nå i 2019. I dette programmet befinner undertegnede og Sigbjørn Hemstad seg i Vazelina-museet i Hunndalen utenfor Gjøvik og har med oss eierne av begge Vazelina-museene i både Gjøvik og Asker, Harald Elvsveen og Robin Nikolaisen, som snakker litt om deres forhold til Vazelina og litt om deres tanker rundt bandets suksess. Vi krydrer selvsagt det hele med mye god musikk fra Vazelina sine plater.
 

UKE 04-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Vazelina Bilopphøggers, Nicole, Lene Lie, Ann Kristin Dørdal samt låter fra Hver gang vi møtes.
 

UKE 03-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Gjermund Eggen, Creedence Clearwater Revival, , Vazelina Bilopphøggers, Kjell Bekkelund og Karoline Taraldsøy.
 

UKE 02-2019:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Anne Berit Andersen, Vazelina Bilopphøggers, Karoline Taraldsøy og Alf Robertson.
 

UKE 01-2019:
Dette programmet er et temaprogram der Sigbjørn Hemstad og Thomas Neraasen tar for seg Ole Ivars sin karriere fra 1964 og fram til i dag i anledning deres 55 års jubileum i 2019:
 

UKE 52-2018:
Dette programmet innholder musikk med bl.a Hanne Krogh, Jan Hørtun, Reidar, Inger Lise Hope og Mats Rådberg & Rankarna, samt to låter og et intervju med Biri-artisten Sissel Morken Gullord.
 

UKE 51-2018:
Dette programmet er den andre av årets to julespesialer og innholder julemusikk med bl.a Geir Ødegården, The Sixpence Brothers, DDE , Hans Rotmo, The Pogues og Rune Bakkelund. Sistnevnte kommer også på besøk i studio for å fortelle litt om sin nye julelåt. VIDEOEN ER BLOKKERT I SVERIGE OG DANMARK!

UKE 50-2018:
Dette programmet er den første av to julespesialer og innholder julemusikk med bl.a Cyndi Lauper, Sigrid Haanshus, Ambient Road, Kristina Fagervold og Toril Skipperstøen.
 

UKE 49-2018:
Dette programmet inneholder intervju med Gjøvik-gruppa FriFant ang deres julekonsert på Samfunnet på Gjøvik 3.juledag i tillegg til musikk med bl.a Björn Afzelius, Sigrid Haanshus, Ann Kristin Dørdal, Dizzie Tunes og Ingvild Nagell Dahl.
 

UKE 48-2018:
Dette programmet er et temaprogram der undertegnede har med seg Sigbjørn Hemstad i studio og presenterer diverse britiske band og artister som var populære på 60 tallet, slik som The Shadows, Rolling Stones, Cliff Richard og Mary Hopkin. Programmet er en noe forkortet utgave av det som sendes på radio.
 

UKE 47-2018:
Inneholder musikk med bl.a. Sigrid Haanshus, Anita Hegerland, Groms Plass, Kamferdrops, Maj Britt Andersen og Buck Owens.
 

UKE 46-2018:
Inneholder bl.a intervju og musikk med Erika Jonsson, innslag fra FriFant sitt Sandbeck-show på Moelv i tillegg til musikk med blant andre Vidar Sandbeck, Sissel Kvambe, Freddy Kalas og Ann Kristin Dørdal.

 

UKE 45-2018:
Inneholder bl.a intervjuer og musikk med Sofie Svensson & Dom där og Synne Vorkinn, i tillegg til musikk med blant andre Lillian Askeland, Östen Warnerbring, Mother & Daughters og Westcoast Miners.
 

UKE 44-2018:
Et temaprogram om Flamingokvintetten, Streaplers og Arvingarna med Sigbjørn Hemstad som ekspertkommentator.
 

UKE 43-2018:
Inneholder bl.a musikk fra V6-kassetten fra 80 tallet og intervjuer og musikk med Ann-Kristin Dørdal og Stine Ringås mm.